Laylababy6 2011.11.12. 13:25

Árulkodó színek

Gondoltad volna, hogy nem véletlenül fested pirosra vagy zöldre a körmödet?! És még csak nem is azért, mert a divatot követed. Választásod sokkal inkább függ egyéniségedtől, mint ízlésedtől. A színek tükrözik pillanatnyi hangulatodat, de ez fordítva is helytálló. Olyan lesz a közérzeted, amilyen színt használsz.

Ha behunyod a szemed, és magad elé képzeled a szivárvány színeit, melyiket választanád?

Olvasd el az alábbi színek rejtett jelentését:

  • Vörös

Szereted az életet, szerelmes vagy és jókedvű. Magabiztosan jársz-kelsz a világban, nem törődsz mások véleményével. Ez a szín növeli energiádat és fokozza szexuális kezdeményező kedvedet. Fáradtság ellen a legjobb módszer, ha vörösre lakkozod körmödet.

  • Citromsárga

Tanulni és fejlődni akarsz. Nyitott vagy minden újra, érdeklődsz tudományos kutatások eredményei iránt. Sárgára festve lesz is energiád, hogy elmélyedj szakmád rejtelmeiben.

  • Narancssárga

Társaságkedvelő vagy, imádsz szórakozni és beszélgetni. Bárhol vagy, mindig a figyelem középpontjában állsz. Keresed a kihívást, mert képtelen vagy az egyhangú életre. Dinamizmusod átragad a környezetedre, annyi barátot szerzel, amennyit akarsz.

  • Türkizkék

Ez a szín őrködik egészséged felett. Misztikus erejénél fogva óvja testi épségedet, lakásod biztonságát, de még szeretteid nyugalmát is. Bárhová vet a sors, mindig kapcsolatba tudsz lépni az otthoniakkal.

  • Zöld

A természet színe, ez a mérleg nyelve az élet öröme és viharai között. A halványtól a méregzöldig – mindegyik árnyalata képes egyensúlyozni a jót és a rosszat. Erős egyéniséggé alakít, aki másokat is képes irányítani. Zöldben mindig boldog lehetsz.

  • Kék

Józan gondolkodású, tisztességes és békeszerető vagy. Alaposan tájékozódsz, mielőtt döntenél valamiről vagy ítélkeznél valaki felett. Garantáltan nyugtató szín. Ha túlzottan pörgős életet élsz – lassíts egy kis kékkel.

  • Pink

Szeretetreméltó, romantikus, már-már giccsesen érzelgős vagy. Nyugodt maradsz még kritikus helyzetekben is, környezetedet csitítod. Kissé lassú a tempód, de ha vállalkozásba kezdesz, biztosan felvirágoztatod.

  • Barna

Mindenből a legjobbat választod. Különleges ételeket eszel, nemes italokat iszol, semminek nem nézed az árát. Csak egy a fontos: minőségi legyen. De mi lesz, ha már nem teheted meg, hogy elkényeztesd magad?

  • Lila

Érzékeny típus vagy, aki másoknak a legjobb tanácsokat adja. Rokonaid és barátaid úgy járulnak színed elé, mintha a falu bölcse lennél. Jó lenne, ha saját magadra is vigyáznál! A lila gyógyító erejét használd fel egészséged karbantartására.

Forrás:http://www.fan26.eoldal.hu/

Címkék:érdekes emberek lájkolnivaló Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyilvanosnaplo-vk.blog.hu/api/trackback/id/tr993372565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása